Blondinbellas tankar om Hollywoodfruarna....

Publicerat: 2010-03-22 22:23:46
Hittade Bellas tankar om Lena och Päivs barbiefest förra avsnittet:

Dubbelmoral

Måndag Mars 22, 2010 @ 18:45

83 Kommentarer

Jag funderar på att se Svenska Hollywood-fruar ikväll men jag önskar att Maria Montazami fick ett egen program för hon är helt fantastisk. Dock står jag inte ut med Päivi Hacker och Lena Jolton, droppen rann över i förra avsnittet när de två arrangerade en Barbiefest där de hade hyrt in unga halvnakna killar som skulle fungera som bartenderns men i mina ögon såg det mer ut som manliga eskorter.

Det är så sjukt tycker jag att det anses vara okej att kvinnor i 50 års åldern hyr in unga killar som är runt 25 år gamla för att “underhålla” med lite kläder och en massa sexanspelningar och kvinnorna sitter gränsle över de och kysser dom när de har fått i sig några glas champagne för mycket. Hade det varit okej om det hade varit ombytta roller? Aldrig! Det skulle bli ett jäkla liv i media om rika 50 åriga män hyrde in på fester unga tjejer i bikini som skulle “underhålla” männen och så visade dom det på tv. Det hade aldrig accepterats eller visats. Men om det hade visats så hade vi inte ifrågasätt männen lika mycket som tjejerna som ställde upp på det, vilket också är sjukt.

Det är så trist att när dessa kvinnor får pengar och makt så utnyttjar dom det på det här sättet, genom att vara lika grisiga som män. Så länge vi tycker att det är okej eller kul när Päivi Hacker, 50 betalar unga halvnakna killar för att hetta till det på deras fest så måste vi tycka att det är lika okej när män beter sig så. Men det gör jag inte och jag tycker att kvinnornas beteende mot killarna var rent ut sagt äckligt!


Vad tycker ni?? Håller ni med Bella?? Jag e nyfiken på era tankar......:)

Kommentarer
♥ Natalie

Jag håller med Bella! Jävla tjat om jämställhet men då ska det vara år båda håll!

2010-03-23 @ 12:52:34
URL: http://guccilove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback