Torsdagskväll!!!

Publicerat: 2010-03-25 21:37:08
Nu sitter jag och kollar på debatt på TV2, det handlar om "Oscar" som jag skrev om igår som våldtagit två flickor men ändå hyllas av samhället medan flickorna smutsmålas..... så fruktansvärt!! Kolla på det!!!

Sen blir det Private Practice innan sängen...imorgon blir det fullt ööös medvetslös för att avsluta kvällen med en  tjejmiddag för att fira min födelsedag...vi ska grilla tänkte jag, MUMS!!

Hoppas ni har en härlig kväll:)

Kommentarer
♥ sofie

Hej, ja det är verkligen fruktansvärt har aldrig blivit så upprörd av något jag sett på tv förut. Fattar inte hur en sån sak kan hända i dagens Sverige, var är samhället påväg liksom när vuxna, myndiga människor får bete sig på ett sånt här sätt mot barn/ungdomar?! Missade tyvärr det på debatt, men ska kolla om man inte kan hitta det på nätet någonstans!



Aw tack så mycket, det var jätte roligt att höra att du gillar bloggen :) och ja medicinerna ska nog funka bra enligt läkaren iaf så det tror jag :) hoppas du tittar in fler gånger och din blogg är också väldigt fin!



ta hand om dig! kram



2010-03-25 @ 22:04:08
URL: http://sofiiestyle.blogg.se/
♥ Rebecka

Ja fan lite gille blir det. Har ju fyllt år så får ju fira lite :) Hade varit skitroligt ifall du vill komma :) 0730962381...släng iväg ett mess ifall du vill hänga på :)

2010-03-25 @ 23:07:58
♥ Victoria

Hej! de går så där på salongen sakta farmmåt som ja säger men man kan ju inte räkna med att de ska gå som en dans i början..

skit kul och läsa din blogg du verka ha full rulle:)

Måste bara fråga är den sidan som du ha din blogg på bra? ja fundera på att byta tycker inte den sidan jag har är så bra...

Hoppas tjejkvällen blir lyckad!

Kram

2010-03-25 @ 23:12:20
URL: http://leopard90.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback